"The consumer's choice of spa filter . . ."

TRADE ONLY SHOP

Holland
Filter_Guard_Logo_By_Darlly_website1

Filteronderhoud is cruciaal voor de prestaties van uw Hot Tub. We raden aan om uw filters elke 3-4 weken te spoelen met de Darlly FilterGuard Cleaner met de Darlly Cyclone Filter Brush. (Stappen 1 & 2) Klik op de onderstaande stapnummers voor meer informatie.

Voer 3-4 keer per jaar een grondige reiniging uit met de Darlly FilterGuard-vellen of wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld na een feestje of intensief gebruik. (Stappen 1 tot 4)

Filter-Guard-Shield-Dark-Green-opaque

Wanneer moet u het filter van uw spa schoonmaken? 

Stap 1

FilterGuard Filter Cleaner - Voeg FilterGuard Filter Cleaner-vloeistof toe aan het Cyclone-vloeistofreservoir en bevestig deze aan de bovenkant van uw cycloon. Zorg ervoor dat het Cyclone-vloeistofreservoir 50% - 100% vol is, afhankelijk van de grootte van het filter. 100% is voor een groot filter en 50% voor een kleiner filter.  

Filter-Cleaner-Invert1
Stap 2

FilterGuard Cyclone Filter Cleaner - De Cyclone past op elke standaard tuinslang. Gebruik met FilterGuard Filter Cleaner Fluid om te beginnen met het reinigen van uw filter. Haal de trekker over en gebruik een borstelbeweging om vloeistof en water in de filterplooien aan te brengen om eventuele overmatige vervuiling en vuil te verwijderen. Spoel het filter af met de slang om eventueel losgemaakt vuil te verwijderen.

Stap 3

FilterGuard-reinigingsemmer - Vouw de emmer uit en vul hem met warm water tot de bovenkant van de grijze band (ongeveer 14 liter). Voeg filter(s) toe aan de emmer na het reinigen van het filter met de FilterGuard Cyclone & Filter Cleaner (stap 1 en 2).

Filter-Bucket-Logo-Invert
Stap 4

FilterGuard Reinigingsvellen - Voeg de vellen toe aan het warme water, één per 5 liter water, voeg filters toe aan water. Roer om de reinigingsvellen op te lossen. Laat het 24 uur inwerken, schud het water en draai het filter af en toe om het gelijkmatig schoon te maken en losgemaakt vuil te verwijderen. Na 24 uur leegt u de emmer en spoelt u het resterende vuil weg met de Cyclone Filter Cleaner zonder dat er filterreiniger in het reservoir zit. Laat het filter volledig drogen. 

Cleaning-Sheets-Logo-Invert-White1

FilterGuard FAQ'S (klik om te openen)

Hoeveel vellen moet ik gebruiken?

Dit is afhankelijk van de filtergrootte, de vervuilingsgraad en de capaciteit van de reinigingsemmer. Bij gebruik van de FilterGuard-reinigingsemmer adviseren wij in eerste instantie twee vellen te gebruiken. Voor zwaardere vervuiling of grotere filters kunt u voor het effect een of twee extra vellen toevoegen. De FilterGuard Cyclone-borstel zou bij gebruik met een beetje reinigingsvloeistof al een groot deel van het zware vuil moeten hebben verwijderd.

Kleurt de blauwe kleur de filters?

Nee dat doet het niet.

Reinigen de FilterGuard-vellen net zo efficiënt als vloeistof?

Ja, de lakens zijn geconcentreerd wasmiddel met enzymen die speciaal zijn ontwikkeld voor het reinigen van spa-filters.

Zullen de filterreinigingsdoekjes mijn filter zelf reinigen?

Wij adviseren het gebruik van de FilterGuard-vellen als onderdeel van het volledige FilterGuard-systeem. De eerste reiniging met de Cyclone-borstel met vloeistof verwijdert fysiek veel van het vaste vuil dat tussen de plooien zit. Hierdoor kunnen de FilterGuard-vellen veel sneller hun magie uitoefenen en het filter grondig reinigen. Wanneer de filters klaar zijn met het weken van de FilterGuard-vellen, raden we aan de Cyclone-borstel of -slang te gebruiken om al het resterende vuil en wasmiddel volledig uit te spoelen. Vervolgens moet u het filter volledig laten drogen ter voorbereiding op de volgende filtervervanging.

Hoe werken de filterreinigingsvellen?

Naast gemak en duurzaamheid zorgen onze FilterGuard filterreinigingsdoekjes ook voor een effectieve reiniging. Doordat elk velletje zeer geconcentreerd wasmiddel bevat, kunnen gebruikers erop vertrouwen dat hun filters de juiste hoeveelheid wasmiddel krijgen voor een grondige en effectieve reiniging. Dit elimineert het risico van overmatig of te weinig gebruik van wasmiddel, wat kan resulteren in ineffectieve reiniging of verspilling. Onze filterreinigingsdoekjes zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om vuil en vlekken effectief te verwijderen, waardoor de filters er fris en schoon uitzien en ruiken.

Wat is de houdbaarheid van de vellen?

12 maanden – 24 maanden bij opslag in een droge omgeving.

Waarom is het FilterGuard-systeem milieuvriendelijker dan alleen het weken van filters in reinigingsvloeistof?

Door FilterGuard-reinigingsvellen te gebruiken in plaats van flessen met reinigingsvloeistof, elimineren de FilterGuard-vellen de noodzaak van het watergehalte in een reinigingsvloeistof. Dit vermindert op zijn beurt de afmetingen, het gewicht en de verpakking aanzienlijk, waardoor de transport- en verpakkingskosten aanzienlijk worden verlaagd. Het resultaat is een vermindering van de CO2-uitstoot, niet alleen van de fabriek, maar rechtstreeks naar de eindgebruiker, waardoor FilterGuard een duurzamere optie wordt voor degenen die om het milieu geven. Bovendien zijn FilterGuard-reinigingsvellen verpakt in biologisch afbreekbare of recyclebare materialen, wat bijdraagt ​​aan hun milieuvriendelijke eigenschappen. De biologisch afbreekbare FilterGuard-platen minimaliseren niet alleen de impact op het milieu, ze zijn ook ongelooflijk effectief. Het gebruik van het FilterGuard-systeem om de filters grondig en effectief te reinigen, kan helpen de levensduur van een filter te verlengen, wat leidt tot minder plastic afval en een duurzamere toekomst.